De alles in 1 oplossing

Bent u op zoek naar een oplossing waar u zowel uw primaire processen als alle overige zaken kunt beheren? Dan is Care Software de ideale oplossing. Naast ons dynamisch EPD, profiteert u van de krachtige oplossingen van Odoo.

Cliënt informatie

Alle informatie van uw cliënten centraal beheren. het startpunt van alle andere processen binnen Care Software. Communicatie en afspraken beheren en taken vastleggen.

Orderadministratie

Maak eenvoudig een opdracht of offerte. Laat uw client de opdracht online bevestigen en verstuur deze met een druk op de knop. Is een machtiging vereist, dan kan dit duidelijk vastgelegd worden.

Projectmanagement

Het beheer van een opdracht en voortgang kunt u managen met de Module Projecten. Maak en automatiseer taken en zie in een oogopslag de voorgang van alle projecten.

Financieel management

Maak facturen en declareer deze bij Vecozo. Voorafgaande een COV controle doen zorgt voor een correcte afhandeling. Koppel direct met uw bank om de boekhouding te completeren.

Care EPD

Het hart van Care Software. Leg alle basisinformatie vast van uw cliënten, doe een COV controle via Vecozo en gebruik de slimme knoppen om te navigeren naar andere gekoppelde informatie.

Laat u overtuigen en vraag een vrijblijvende demo aan

U ontvangt een vrijblijvende demo en advies van een van onze ervaren consultants.

Projectmanagement

Maak van orders een project en beheer alle taken. Leg mijlpalen vast en zorg dat alles op tijd en binnen budget word uitgevoerd.

Afspraken / spreekuren

Definieer spreekuren en zie in een oogopslag waar er nog plek is om een afspraak te plannen. Verstuur afspraak uitnodigingen en herinneringen per email of SMS naar cliënten. Uw behandelaren hebben vanuit spreekuur een handig overzicht voor de registratie en verslaglegging.

En nog veel, veel meer

U ontvangt een vrijblijvende demo en advies van een van onze ervaren consultants.

Maatwerk of iets anders?

Heeft u een maatwerk verzoek, suggestie of wilt u eens overleggen over andere doelgroepen? laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact op!