Waarom Care Software?

Alles in één

Care Software biedt een uniform platform voor het beheren van verschillende processen, zoals patiëntinformatie, facturering, inventaris en levering. Deze centralisatie leidt tot een gestroomlijnde bedrijfsvoering en verkleint de kans op fouten.

Verbetering cliëntenzorg

Care Software stelt U in staat snel en nauwkeurig toegang te krijgen tot cliëntgegevens. Dit resulteert in betere besluitvorming en verbeterde cliëntenzorg, omdat zorgprofessionals tijdig toegang hebben tot uitgebreide cliëntinformatie en dossiers.


Veiligheid voorop

Omdat gevoelige cliëntinformatie een eerste zorg is, heeft Care EPD voor Odoo vele robuuste beveiligingsmaatregelen om cliëntgegevens te beschermen en naleving van privacyregelgeving te garanderen. Denk hierbij aan 2Fa (Dubbele authenticatie), uitgebreide rechten structuur en afschermen van specifieke informatie voor gebruikers. E.e.a. conform wetgeving en AVG richtlijnen.


Uw afspraken managen

Care Software heeft een uitgebreide module voor het managen van afspraken en spreekuren. Centraal afspraken plannen en beheren. Stuur herinneringen via SMS/email en beheer beschikbaarheid. Met de online afspraken functionaliteit i.c.m. website kunt u cliënten eenvoudig zelf afspraken laten maken. Met overzichten voor de diverse afdelingen weet u precies wat de status van de spreekuren is. Met de module facturatie kunt u ook de afspraken meteen en eenvoudig omzetten naar een opdracht en factuur. 


Planning en Projectmatig werken

Care Software voor Odoo heeft een uiterst efficiënte projectmanagement module direct gekoppeld aan cliënten en opdrachten. Maak een sjabloon project en koppel alle taken welke standaard nodig zijn voor een opdracht. Zet de individuele taken uit voor afdelingen en medewerkers en hou overzicht op de voortgang van een project/opdracht. Ook de planningsmodule van Odoo kunt u gebruiken om eenvoudig uw bezetting te plannen, zelfs zodat een afdeling en individuele medewerkers dit zelf kunnen invullen.


Urenregistratie en Self-billing

Met de urenregistratie module van Odoo en Care Software kunt u uw medewerkers urenverantwoording laten invullen; zelfs op locatie zonder Internetverbinding. Iedere taak heeft een start/stop optie om registratie eenvoudig te maken. Werkt uw organisatie met ZZP'ers dan kunt u deze registraties meteen omzetten naar een inkoopfactuur en deze versturen om zodoende "Self-billing" te automatiseren. Administratie doen was nog nooit zo eenvoudig.


Efficiënt financieel beheer

Odoo i.c.m. Care Software automatiseert facturatie en declaratie en helpt u met het opvolgen van financiële transacties. Dit helpt zorgorganisaties de cashflow te optimaliseren, factureringsfouten te verminderen en de financiële prestaties te verbeteren. De volledig geïntegreerde boekhoud module, kan alles wat een moderne applicatie zou moeten kunnen. Koppelen met alle banken, digitaliseren van inkomende facturen, belasting aangifte via SBR en nog veel meer.


Documenten beheren

Centraliseer de ontvangst van documenten. De DMS module van Odoo stelt u in staat om documenten centraal te ontvangen en te verdelen. Maak acties om van een document een ingave in Care Software te maken, beheer toegang en verdeel de ontvangsten. Koppel de documenten meteen aan uw projecten en maak een taak voor een medewerker.


Uw personeel beheren

Met de Odoo HR modules beheert u uw personeel eenvoudig en efficiënt. Zo onderhoud u uw afspraken middels contracten, laat u deze digitaal tekenen en stuurt u herinneringen wanneer een overeenkomst eindigt. Beheer vacatures en maak een aantrekkelijke "werken bij" website en laat kandidaten meteen solliciteren. Verstuur digitaal formulieren voor evaluaties en nog veel meer.


Cliëntbetrokkenheid

Care Software voor Odoo heeft standaard een Cliëntenportaal, waarmee de klanten toegang kunnen krijgen tot hun (medische) dossiers, afspraken kunnen plannen en kunnen communiceren met  medewerkers. Dit vergroot de betrokkenheid en tevredenheid van patiënten en zorgt ervoor dat u geen gevoelige informatie hoeft te delen via andere (onveilige) kanalen.


Interoperabiliteit

Care Software voor Odoo kan worden geïntegreerd met andere systemen gebruikt bij zorgondernemingen, zoals laboratoriuminformatiesystemen, 'Secure mail' en andere. Dit bevorderd de interoperabiliteit en kan naadloze informatiestromen tussen verschillende afdelingen bewerkstelligen.


Rapportage en inzicht

Met de standaard functies in Care Software maakt u eenvoudig uw overzichten en dashboards. Tevens kunt u gebruik maken van spreadsheets in Odoo om snel en makkelijk overzichten en rapportages te maken. Heeft U data uit andere systemen of wilt u meer geavanceerdere wensen, dan voorzien wij u van een aparte server voorzien van een eenvoudig te bedienen BI (Business intelligence) applicatie, volledig gekoppeld aan de database van Care Software. The sky is the limit.

Slechts een tipje van de sluier..
Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden. Vraag een demo aan en laat een ervaren consultant u vertellen wat er voor uw situatie nog meer mogelijk is.

Slechts een tipje van sluier...

Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden. Vraag een demo aan en laat een ervaren consultant u vertellen wat er voor uw situatie nog meer mogelijk is.