Software voor zorgondernemingen

Sinds jaren ontwikkelen wij Open Source software om je bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij ontwikkelen onze oplossingen boven op de flexibele, krachtige en meest complete oplossing in de markt Odoo.

Software voor zorgondernemingen

Sinds 2012 ontwikkelen en onderhouden wij Open Source software om bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij ontwikkelen onze oplossingen boven op de flexibele, krachtige en meest complete oplossing in de markt Odoo. Lees verder om de voordelen te ontdekken

Care Software

Dé oplossing voor zorgondernemingen

Care-Sofware EPD

Basis informatie van Patiënten, Behandelaren, Artsen en verzekeringen. Koppel met postcode API om gegevens automatisch te vullen.

Spreekuur

Plan afspraken met cliënten op basis van beschikbaarheid. Laat uw klanten online een afspraak maken.

Facturatie en declaratie.

Maak eenvoudig uw orders en facturen. Declareer uw facturen aan de zorgverzekeraar via Vecozo.

Projectbeheer.

Voor iedere opdracht een project; inclusief gepersonaliseerde formulieren en protocollen. Plan eenvoudig uw doelen en opdrachten en beheer budgetten. Zet deadlines voor taken en laat het systeem je to-do lijstjes bijhouden. Cyclisch taken en afspraken automatisch laten klaarzetten!

Protocollen.

Ontwerp en gebruik zorg protocollen middels zelf te definiëren formulieren. Beheer versies en maak rapportages. Denk bijvoorbeeld aan NVOS protocollen.

Documenten.

Integreer documenten overal in Care-Sofware op elk niveau. Vraag online autorisatie en laat documenten digitaal ondertekenen. I.c.m. de "Kennis App" kunt u ook uw kwaliteitsmanagement handboeken eenvoudig beheren en centraal toegankelijk maken.

Telefonie.

Koppel uw database aan de telefooncentrale en traceer inkomende gesprekken, open automatisch de klantenkaart en gebruik Click2Dial om meteen te bellen met relaties.

Nazorg.

Met de Care EPD module voor Nazorg, kunt u uw garantie, reparaties of klachten eenvoudig beheren en opvolgen. Volledig geïntegreerd met materialen, klanten en facturatie

Urenregistratie.

Op basis van projecten uw medewerkers ook uren laten vastleggen en al dan niet facturen maken op basis van tijd? Met de Care-Software kan het allemaal.

Leesten beheer.

Bent u orthopedisch schoenmaker, hebben wij een module voor leestenmanagement . Beheer nummering en registreer de locaties met barcodes of RFID labels.

Odoo modules

Dé oplossing voor zorgondernemingen

CRM en Verkoop

Van relatiebeheer via aanbieding naar opdracht.

Voorraad, Inkoop

Beheer uw materialen, aanvullen en inkopen.


Boekhouding

Volledig geïntegreerde boekhouding, incl. bank koppeling, XBRL. Een moderne en effectieve manier om uw boekhouding te doen.

Website

Geen extra kosten meer voor beheer, hosting en onderhoud van de website. Ontwerp uw website met Odoo; volledig geïntegreerd met uw backoffice. Maak overzichtspagina's voor bijv. diensten/producten en laat een contactpagina meteen een nieuwe aanvraag starten.

Webshop

Verkoop uw producten en diensten eenvoudig via de geïntegreerde webshop. Geen data meer dubbel ingeven, verkopen gekoppeld aan de klant. Gebruik marketing mails om uw klanten naar de shop te verwijzen.

Kassa

Balie verkoop van producten en accessoires? Installeer en gebruik de kassa module incl koppeling met een pin automaat.


Verhuur

Hulpmiddelen verhuren? Geen punt met de module van Odoo. Ook het reserveren van materialen via de website is mogelijk.


HR

Beheer uw medewerkers en beheer de belangrijkste gegevens over contracten en evaluaties. Laat uw medewerkers ook digitaal een beoordeling invullen. Beheer verlof registratie en nog veel meer...

Productie

Maak productieorders, beheer routes en plan uw afdelingen. Met de aanpassingen in Care-Software kunt u planning opdelen in stappen (klant contact momenten). Met de tablet weergave werkopdrachten starten, beheren en kwaliteitscontroles uitvoeren.

Kennis

Met Odoo Kennis kan je alle belangrijke informatie van je organisatie centraliseren, er als team aan werken. Geef gebruikers toegang zodat ze de informatie vanuit elke andere Odoo-app snel kunnen vinden

Plan een online demo
Ervaar meteen de voordelen van ons Open Source EPD en laat uw verassen door de vele voordelen en functies.
Plan een demo
Ervaar meteen de voordelen van ons Open Source EPD en laat uw verassen door de vele voordelen en functies.